Dag 2 Herning - Tidaholm

Gepubliceerd op 7 juni 2019 17:27

Om een uur of 8 werden we heerlijk uitgeslapen wakker in ons super donkere tentje. Het was al heerlijk weer en na lekker verfrissende skinnydip konden we lekker gaan ontbijten met een vers kopje koffie.

Omdat de ferry van Frederikshavn naar Gotenburg in Zweden pas om 14:00 vertrekt hebben we alle tijd om het noorden van Denemarken te verkennen. Het landschap hier is weids met mooie vergezichten over de vlakke fjordenkust.

Op de ferry naar Zweden hebben we heerlijk relaxed in het zonnetje gezeten en gekeken naar hoe de Zweden als een malle bier en sterke drank kopen in de tax free zone. De prijs van bier schijnt namelijk twee keer over de kop te gaan. Van €15 in Denemarken naar €30 in Zweden en €60 in Noorwegen. Gelukkig hebben wij in Nederland al genoeg ingeslagen :)

Eenmaal in Gotenburg aangekomen moesten we dus zonder GPS en snelwegen onze weg zoeken naar Tidaholm. Gelukkig lukte dat zonder al te vaak verkeerde te hebben gereden. 

Om 20:00 waren we in Tidaholm waar we super gastvrij onthaald werden door Mikael en Kim. Twee heren van de locale Ronde Tafel 84. Zij trakteerden ons op een geweldige 3 gangen BBQ  en veel gezellige gesprekken tot 2:00 in de nacht. Toen mochten we van Mikael ook nog in zijn bed overnachten.

Weer een super geslaagde dag!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.