Dag 7 Hov - Nordmannvik

Gepubliceerd op 12 juni 2019 21:19

De dag na de arctic circle party voelden we ons toch iets  minder fris dan de andere dagen. Of dat nou aan de biertjes of net zwemmen in de Noordelijke IJszee lag laten we even in het midden….
 
Gelukkig maakte het landschap heel veel goed. De hele ochtend reden we door en over de Lofoten met weer de ene na de andere verbazing. Zoveel zelfs dat je bij het beschrijven ervan superlatieven tekort komt. De Noren zij hun tunnels wel goed aan het onderhouden. Voor elke tweede tunnel sta je 5 tot 10 minuten stil waarna je door een werkauto’tje met 30 km/h door de tunnel  geëscorteerd wordt. 
 
Tegen het eind van de dag begonnen we weer een plekje te zoeken hoorde nacht. Nadat we afgelopen nacht op de verplichte camping hebben gestaan wilden we nu zeker weer gaan wildkamperen. Veel andere teams waren dat niet et ons eens, maar gelukkig onze  vriendinnen van Adventure Hunters wel. Samen hebben we weer een super mooi plekje gevonden in een bos boven een fjord dit keer. Zelfs BBQ kan je na een week wel gaan vervelen, dus  vandaag toveren we met ingrediënten uit twee auto’s een prachtige Italiaanse pasta tevoorschijn.
 
Na het eten en het nu voort bijna verplichte kampvuurtje is het licht zo mooi geworden dat we nog even een middernachtwandeling de berg op doen om van het uitzicht te genieten. Op de weg naar beneden zien we opeens kans om weer een van de foto-opdrachten te doen. We moeten een foto maken van iemand op ski’s die op rails staat. Twee sledes lenen zich daar perfect voor. Weer 10 punten in de pocket! Daarna lopen we nog even naar het fjord toe waarna we rond 1:30 weer in ons tentje kropen.
 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.